Категорії

Зустрічаємо у 2020 році у білизні від Brazerie!

До новорічної ночі лишилися лічені дні. Час підбивати підсумки року, що минає, і будувати плани на майбутній. А в першу чергу - вирішувати, в якому вбранні ви чекатимете бою курантів.

Покровителем 2020 року стає Сталева Миша. Багато хто вірить, що, якщо одягнути одяг у тонах символу року, удача супроводжуватиме всі 365 днів. А у 2020 – цілих 366!

Ми ж віримо, що сукня-платтям, а справжню удачу жінці приносить її білизну: красива, сексуальна, підібрана точно за розміром. І для того, щоб дотриматися традиції, підготували вам вибірку в смаку Сталевої Миші.

Сріблу дорога!

Незважаючи на те, що миша сталева, вона нічого не має проти шляхетних металів. Білизною 2020 року офіційно оголошується лінійка Sparks Fly by Curvy Kate . Ми пропонуємо на вибір: розкішний боді або бюстгальтер-планж з високими брифами в пару. І повірте, вибрати буде дуже складно! І той, і інший варіант дуже гарний!

Sparks Fly створено для максимально ефектного декольте. А коли у вас розмір грудей від чашки D, це величезний козир у вашому вбранні. До того ж і трусики, і боді мають підтяжки для панчох! А ми впевнені: жінка в панчохах почувається королевою, навіть якщо про це ніхто не знає!

Починаємо з білого листа

2020 – перший рік у новій декаді та перший рік нового циклу східного календаря. Саме час поставити собі за мету на майбутні 10-12 років. Тут особливо актуальною буде біла білизна: як символ чистоти та оновлення. І Сталевий щури в тому числі!

Для тих, хто вибирає білий колір, ми припасли модель Selma від абсолютно нового для нас бренду  Anita

Сельма від АнітиЦя білизна не тільки по-німецьки практична, але ще й неймовірно красива. Чого тільки вартує мереживо, яке невеликими "крильцями" пристрочене до лямок. Посадка бюстгальтера карколомна: чашки формують ідеально круглі красиві груди. Якщо ваше вбрання закрите, Selma - це саме те, що вам потрібно. Крім того, це база, необхідна у будь-якому жіночому гардеробі. Святкова повсякденна білизна - вдала покупка, чи не так?

Шик і блиск!

Сталевий щур шукає сяйво у всьому. Їй до вподоби паєтки, люрекс, вишивка з відливом. Якщо є ці елементи, то колір білизни немає значення. Як у цих розкішних балконетів від  Gorsenia та  Krisline :

 Пелюстка ФантазіяПариж

Побачили комплект за смаком? Чи, може, давно наглядали собі білизну на новорічну ніч? Тоді саме час звернутися до одного з наших  бутіків  або зробити замовлення online! І, нагадуємо, аж до 31 грудня в мережі Brazerie проходить новорічний розпродаж . Не пропустіть свою знижку в 10% на нову колекцію та 20% на моделі минулих сезонів!

Related products