Категорії

Купальник для великих грудей.

Купальник для різноманітних комплекцій. Великі груди, широкі стегна, грушоподібна фігура.

Варіанти купальників для дівчат з великими грудьми.


Ви щасливиця, яка має те, чим багато інших намагаються обзавестися за допомогою хірургічного втручання. Купальник для великих грудей  потребує особливої ​​уваги. Ваші скарби повинні бути в гідному купальнику.
Рекомендуються! Великі груди зобов'язують до наявності широких лямок і кісточки в купальнику, тому що купальник насамперед повинен тримати великі груди. Купальник, який не справляється з цим завданням, недостойний вас, тому що представить ваші скарби в програшному світлі і обмежить ваші дії. Для великих грудей рекомендуються купальники, які вимірюються у тих самих величинах, що й бюстгальтери. У таких купальниках ви зможете підібрати ідеальний для вас розмір. У роздільних та цілісних купальниках рекомендується топ із квадратним вирізом. Якщо поряд з великими грудьми у вас вузькі стегна, необхідно зробити акцент на стегнах (читайте підрозділ «Вузькі стегна або відсутність талії» нижче).
Чи не рекомендуються! Топ купальника без бретелів (груди здається ще більше, відсутня підтримка), топ роздільного купальника яскравих тонів, рюші на топі купальника.

Моделі купальників для вузьких стегон, слабка лінія талії.

Не проблема. Талія не може бути відсутній, проте вузькі стегна можуть мати місце.
Рекомендуються! Цілісний купальник з високим вирізом в області стегон з боків допоможуть створити бажані вигини. Цілісний купальник з ременем додасть вам фігуру за образом пісочного годинника, виділяючи лінію талії.
Вам також підійде купальник. Привернути увагу в область стегон у роздільному купальнику вам допоможуть плавки з кільцями, бантами та волани, а також плавки на зав'язках. Підбирайте яскраві кольори купальника. Топ купальника без лямок зробить ваші груди (верх) ширше, топ з пуш-ап вставками відверне увагу від талії. Якщо ж у вас великі груди, то робити на них акценту не варто. Акцентуйтеся на стегнах у такому разі. Шорти мають властивість візуально розширювати стегна.
Чи не рекомендуються! Однотонні цільні купальники та горизонтальні смуги на цільних купальниках.

Варіанти купальників для дівчат із широкими плечима.

Ви сильні, впевнені у собі та величні, словом богиня. Вам потрібно збалансувати пропорції. Необхідно додати у стегнах та мінімізувати верх. 
Рекомендуються! Яскраві плавки з малюнками, поясом та/або стрічками. Плавки середньої відкритості та з високим вирізом були створені для вас. Рекомендації щодо високого вирізу в області стегон з боків також мають силу і щодо злитого купальника. Високий виріз привертає увагу до області стегон.
На вас чудово виглядатиме топ купальника з квадратним вирізом і широкими лямками. Топ бажано підбирати однотонний, щоб весь акцент упав на кольорові плавки.
Чи не рекомендуються! Топи купальника з «V»-подібним вирізом, топи без бретелек, плавки, що сильно оголюють сідниці. Якщо ви віддаєте перевагу цільному купальнику, то і тут також не рекомендується глибокий виріз.

Поради щодо вибору купальника для широких стегон, грушоподібної фігури.

Рекомендуються! Плавки з міні-спідничкою, що стали дуже популярними. Однак спідничка повинна бути якомога гладкішою, без оборок та інших елементів, що привертають увагу.
Плавки в роздільному купальнику повинні бути однотонними і, бажано, темних тонів, з низькою посадкою, тоді як топ купальника повинен бути барвистим, з малюнками та/або з рюшами для привернення уваги до грудей. Верх злитого купальника повинен мати яскраво виражену горизонтальну лінію для балансування вашого силуету.
Чи не рекомендуються! Плавки, що надмірно оголюють сідниці; шорти; оборки, стрічки, бантики на плавках; плавки із високим вирізом; плавки з високою посадкою.

Купальники для дівчат з животом або як приховати живіт.

Рекомендуються! Для любительок роздільного купальника підійде танкіні. Танкіні чудово справляється із завданням приховування живота. Проте, важливо щоб танкіні був занадто довгим, але достатнім по довжині щоб прикрити живіт. Якщо ви більше схиляєтеся в бік цілісного купальника, то виберіть купальник з драпіруванням в області талії або з контрастною лінією під грудьми. Чому саме під грудьми? Тому що ця контрастна лінія приверне увагу до найвужчої частини вашого торса. 
Чи не рекомендуються! Однотонні цільні купальники, тому що з-під чітко виділяється живіт, надмірно відкритий верх та/або низ.

Поради щодо вибору купальника для повної комплекції.

Рекомендуються! Цілісні та роздільні купальники з високим вмістом лайкри (від 10% до 20%). Такі купальники звузять ваш силует і не утворюють небажані опуклості. Купальник з лайкри утримують форму за будь-яких видів активності: плавання, волейбол, біг і т.д. Купальники з "V"-вирізом зроблять вас стрункішою. Цілісні купальники великих розмірів повинні бути пошиті з двосторонньої тканини (матеріал, що складається з двох шарів), мати вбудовані кісточки, вставки в області грудей. Драпірування навколо області талії допоможе приховати животик. Діагональні та вертикальні смуги витягнуть ваш силует. Використовуйте темні тони купальників. Парео буде чудовим доповненням до вашого купальника.
Чи не рекомендуються! Яскраві тони у сфері найбільшої повноти; великі малюнки/візерунки на купальнику; блискучу тканину - вона чітко виділяє непотрібні опуклості.

Дівчата з коротким торсом та купальники для них.

Рекомендуються! Вирізи, що в купальнику подовжують силует в цілому. Чудово виглядатиме цілісний купальник яскравих тонів, з високим вирізом в області стегон, і низьким вирізом в області декольте. Роздільний купальник підкреслить короткий торс, якщо не скористатися такими прийомами. Роздільний купальник повинен мати плавки або з високим вирізом, або на мотузочках, які можуть бути високо зав'язані на талії. Також вам підійдуть низько-посаджені плавки і плавки пояском, що трохи звисає спереду. Топ у роздільному купальнику повинен мати тонкі лямки (це не відноситься до великих грудей) і роздільні чашки. Вертикальні лінії на купальнику витягнути ваш силует. Що менше матерії в роздільному купальнику, то більше він вам підійде. Що стосується малюнків та візерунків на купальнику, то тут вибір абсолютно за вами. Вибирайте купальники яскравих тонів,
Чи не рекомендуються! Горизонтальні лінії на купальнику; бежеві, білі, сірі та пастельні тони; шорти; високо-посаджені плавки; неглибокий виріз у ділянці декольте у цілісного купальника.

Ідеальна фігура – ​​вибір купальника безмежний.

Тут усе просто. На вас ідеально виглядатиме відвертий роздільний купальник, як зі стрінгами, так і з відкритими плавками.