Категорії

Білизна знаків зодіаку. Козеріг.

З 22 грудня по 20 січня відзначають дні народження козероги. Жінки цього знака виділяються сильним духом та відмінним здоров'ям. Вони "провідні", а не "відомі". Але при цьому мудрість їх така велика, що супутник ніколи про це не здогадається.

Кольори козерогів – це насамперед темно-зелений та синій. Також астрологи рекомендують звернути увагу на блідо-жовтий, чорний та інші багаті відтінки темних кольорів.

Brazerie підготував для наших читачок-козерогів дивовижну добірку білизни. Крім того, ми хочемо нагадати всім нашим клієнткам, що у ваш день народження та два дні після ви отримуєте знижку 15% на весь асортимент магазину. Знижка поширюється на іменинників серед клієнтів, що діють. Для козерогів особливо актуально!

Темно-зелений

Різні відтінки зеленої  - наші абсолютні лідери кольорової білизни. Улюблені моделі легко виділити: Surrender Emerald by Scantilly і Clara від Panache. А ще наша авторська піжама, зшита спеціально для клієнток Brazerie з натурального австрійського шовку та французьких мережив.

Surrender Emerald від Скантіллі Клара від Панаша Шовкова піжама

Насичений синій

Синя білизна  у своїй практичності та різноманітності може легко посоперничати із чорною базою. Розмаїття відтінків, фактур, посадки білизни просто заворожує. А особливий акцент хотілося б зробити на  купальниках всіх відтінків блакитного.

Sailor Girl від Curvy Kate Атланта від Panache Мілан від Panache

Класичний чорний

Найзатребуваніший колір білизни - це чорний . Це база, необхідна як кожної представниці знаку козеріг, а й взагалі кожної жінці. Саме тому в цьому кольорі ми можемо запропонувати найбільшу різноманітність моделей: твердих і м'яких, планжів і балконетів, бюстиків без кісточок або без лямок.

2009 від LupoLine WONDERBRA Роксана Еломі

Доглянули собі обновку? Тоді чекаємо на вас у наших  магазинах  а також онлайн! Вдалих покупок з Brazerie!

Related products