Бюст Liv у м'якій чашці для годування від Gorsenia Збільшити
Бюст Liv у м'якій чашці для годування від Gorsenia Бюст Liv у м'якій чашці для годування від Gorsenia Бюст Liv у м'якій чашці для годування від Gorsenia
Бюст Liv у м'якій чашці для годування від Gorsenia

Бюстгальтер для годування м'який Gorsenia MK09 Black

Gorsenia Gorsenia

Новий

Наявність в магазинах
В. Васильківська, 86 (Київ)

927 грн.

Швидке замовлення

Приємний ліф для чарівних мам. Ніжно піднімає та збирає груди завдяки максимально комфортній посадці. Має кліпси, що відстібаються, з якісного пластику, за допомогою яких годування не складе жодної праці. Внутрішня частина чашки прошита бавовною. А неповторне чорне мереживо дарує нотку сексуальності.

Доставка ПО ВСІМ СВІТІ

  • Нова Пошта (для України)
  • Кур'єрська служба (по світу)

Терміни доставки

  • Термін доставки по Україні 2-3 дні
  • Термін доставки по світу 5-7 днів

Оплата

  • Оплата при отриманні (тільки Україна)
  • Кредитною карткою будь-якого банку
  • Переказ карту ПриватБанк

Повернення та обмін.

  • Зміняємо розмір, що не підійшов.
  • Щоб уникнути обмінів, рекомендуємо проконсультуватися з нашими брафітерами перед замовленням.
  • Повернення протягом 14 днів.

Спідня білизна Gorsenia

Б юстгальтери Gorsenia відшивається в Польщі протягом понад 50 років з акцентом на бюстгальтери для великих грудей. Тісно і давно співпрацюючи з цим брендом, ми сміливо стверджуємо - спідня білизна Gorsenia – прекрасний вибір власниць розкішних грудей. Нижня білизна Gorsenia відмінно підтримують груди, надаючи їй звабливу форму, незалежно від природної форми та пружності великих грудей. З розмірним рядом нижньої білизни Gorsenia , а саме від чашки D до M, складно конкурувати з іншими польськими брендами. Якщо у вас великі або дуже великі груди і ви розглядаєте бюстгальтери в середній ціновій категорії, то ліфчики Gorsenia – ваш вибір. Свої колекції білизни Gorsenia поділяє на Весна-Літо та Осінь-Зима, крім того, є базова колекція в білому, чорному та бежевому кольорах доступна протягом усього року. У кожній колекції спідньої білизни Gorsenia присутні ліфи пуш-ап, балконет, з м'якою, твердою та напівтвердою чашкою, зі знімними бретелями. Відносно недавно у продаж надійшли сорочки Gorsenia . Окремо хочеться підкреслити бюстгальтери балконет на великі груди Gorsenia , що надають неймовірно звабливу форму. Бюстгальтер для великих грудей зі знімними бретелями свого роду рідкість, але і тут Gorsenia є що вам запропонувати. Польща здавна славиться великою кількістю виробничих потужностей у сфері нижньої білизни та одягу, польській якості довіряють далеко за кордоном, і не дивно, що нижня білизна Gorsenia доступна в багатьох західних інтернет магазинах.